Vertrek voorzitter Raad van Bestuur Intermetzo

​​​Frank Candel, voorzitter Raad van Bestuur van Intermetzo, gaat met ingang van 1 januari 2016 de organisatie verlaten. Na elf jaar gaat hij zijn kennis en ervaring als adviseur inzetten om het jeugdstelsel door te ontwikkelen en versterken. 

Frank Candel begon in 2004 als bestuurder bij Intermetzo en haar rechtsvoorgangers. Intermetzo heeft onder zijn leiding grote veranderingen doorgemaakt. Samen met collega Ans van de Maat koos hij ervoor om Intermetzo richting de transitie van de jeugdzorg duidelijk te positioneren als intersectorale “last resort”-organisatie. Daarvoor vindt Intermetzo erkenning in onze thuisregio’s in Midden- en Oost-Nederland. Intermetzo zet zich onvoorwaardelijk in voor kinderen, jongeren en gezinnen met meervoudig complexe problemen. 

Ans van de Maat, lid Raad van Bestuur van Intermetzo, wordt de nieuwe voorzitter Raad van Bestuur. Daarnaast gaat de Raad van Toezicht op zoek naar iemand die samen met haar vorm kan geven aan de uitdagingen waar de organisatie op dit moment voor staat. Voor de tussenliggende periode is Rob Dortland aangetrokken als interim lid Raad van Bestuur.